Beveiliging en Privacy
Troubleshooting: Waarom werkt Salonized niet zo snel als normaal?
Troubleshooting: Waarom werkt Salonized niet zo snel als normaal?

Soms kan het zijn dat Salonized minder snel werkt dan je gewend bent. Aan de hand van dit artikel kun je de oorzaak achterhalen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms werkt Salonized niet zo snel als je gewend bent van het systeem. De snelheid van Salonized wordt door verschillende factoren beïnvloed zoals:

• De browser waar je Salonized in gebruikt

• Het apparaat waar je op werkt

• De snelheid van het internet

• Hoeveelheid programma's die je naast Salonized aan hebt staan

Browser

Het is altijd lastig om te zeggen in welke browser Salonized optimaal werkt. In principe zijn moderne browsers zoals Google Chrome, Firefox en Safari goede browsers om Salonized mee te gebruiken. De snelheid van je browser kan per versie van de browser verschillen. Daarom is het altijd aan te raden om je browser te updaten zodra je merkt dat Salonized trager werkt.

Apparaat

Heb je een verouderd apparaat? Dan kan de kans toenemen dat Salonized minder snel werkt. Net als andere applicaties zul je zien dat naarmate je apparaat ouder wordt deze minder goed zullen gaan werken. Probeer daarom realistisch te zijn over het apparaat dat je gebruikt. Werken andere applicaties ook minder goed en merk je dat het apparaat traag begint te worden? Open Salonized dan eens op een ander apparaat en kijk hoe het systeem daar functioneert.

Internetsnelheid

Controleer de snelheid van je internet via www.speedtest.net is de downloadsnelheid minder dan 20 mbps dan is jouw internetverbinding erg traag. Dit zal niet alleen invloed hebben op Salonized maar ook op andere applicaties die zich op het internet bevinden. Soms kan internet tijdelijk traag zijn, houdt het langdurig aan dan kun je het beste eens contact opnemen met je internetprovider.

Andere programma's

Zodra je veel tabbladen open hebt staan of andere programma's hebt draaien dan kan dit ook invloed hebben op de snelheid van je apparaat. Sluit daarom zoveel mogelijk tabbladen en programma's zodra je merkt dat Salonized trager werkt.

Blijft Salonized traag?

Heb je alles gecontroleerd, dan zou je jouw apparaat eens opnieuw kunnen opstarten. Mocht Salonized daarna nog steeds traag blijven neem dan contact op met onze klantenservice.