Klantenbeheer
Marketing
Een afbeelding omzetten naar URL voor automatische berichten en nieuwsbrieven
Een afbeelding omzetten naar URL voor automatische berichten en nieuwsbrieven

In dit artikel leg ik je uit hoe je een afbeelding kan omzetten naar een URL via de website: https://postimages.org/

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een afbeelding toevoegen aan de automatische mails, verjaardagsberichten of nieuwsbrieven? Dan dien je deze afbeelding eerst om te zetten naar een URL.

1. Klik op 'Kies afbeelding':

3. Voeg een afbeelding toe vanaf je computer.
4. Kopieer op de volgende pagina de code achter 'Directe link':

5. Plak de code achter 'URL' in het balkje in je bericht:

Let op! De link moet altijd eindigen op .PNG of .JPG. Als dit niet het geval is heb je mogelijk iets anders overgenomen!