Online live tour bij Salonized 📞

Lees hier meer over wat een afspraak voor een online live tour inhoudt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een online live tour bij Salonized. Wat houdt dat in?

Wanneer je een online live tour bij Salonized boekt, wordt de software in 30 minuten aan je uitgelegd. Dit kan via de telefoon of via video bellen.

Iemand van het Salonized team zal je alle functies en opties uitleggen en samen met jou kijken naar hoe je de software het beste kunt gebruiken.

Via onze website kun je een afspraak maken op een dag en tijdstip dat jou het beste uit komt. Het is handig om een geheel vrijblijvend proefaccount aan te maken voordat je aan de tour begint. In dit proefaccount ga je samen met iemand van ons team de functies bekijken en kun je jouw vragen stellen.

Nieuwsgierig naar de rondleiding? Plan dan via deze knop een afspraak. 😄