Afspraken beheren
Afspraken widget toevoegen aan automatische mails

Een stappenplan voor het toevoegen van de online afspraken widget aan je automatische mails.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je de online afspraken widget aan je automatische mailtjes kan koppelen, zodat klanten makkelijk en snel een nieuwe afspraak kunnen inplannen.

1. Ga naar Instellingen > Online afspraken

Bij het kopje "Stylen en delen" vind je de link die we nodig hebben om in je mailtje te plakken. Selecteer "Link om met klanten te delen" en kopieer de code die in beeld verschijnt. Je kan de code herkennen aan het begin: 'https'.

3. Ga naar > (icoontje links onder) Instellingen > Bedrijf > Communicatie.

Hier vind je alle automatische mailtjes die naar je klanten worden verstuurd. De mailtjes staan standaard opgemaakt, maar kan je naar wens aanpassen.

Klik de mail aan waar je de link naar je online afspraken widget in wilt toevoegen. Bijvoorbeeld de email: No-show afspraak

4. De link toevoegen aan je mail

Klik op het link icoontje en daarna Link maken.

Er opent zich een klein scherm. Achter URL plak je de link die je net hebt gekopieerd.
In het vakje Tekst plaats je een zin die straks zichtbaar zal zijn in plaats van de link.

Klik op Verzenden. Je hebt de link toegevoegd aan je mail!