Cookies verwijderen

Om updates in je account door te voeren raden we je aan om regelmatig de cookies van je browser te wissen en je snelkoppeling te updaten.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cookies zijn kleine stukjes van gegevens die worden opgeslagen in je browser. Welke internet browser je ook gebruikt, cookies worden altijd ingeschakeld (tenzij je incognito werkt).

Bij Salonized zijn we constant in ontwikkeling om jou de beste versie van de instellingen te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken doen we veel automatische updates in je account. Maar zo kan het wel eens voorkomen dat je browser nog oude cookies gebruikt of de snelkoppeling die je destijds maakte niet meer up to date is. Verwijder daarom je cookies regelmatig en update je snelkoppeling.

Cookies verwijderen in Google Chrome

Open Chrome op je computer.

1. Klik rechtsboven op de drie puntjes en vervolgens op Instellingen.

2. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Browsegegevens wissen.

3. Kies een periode en selecteer Cookies en andere sitegegevens.

4. Bevestig door op Gegevens wissen te klikken.

Op je telefoon tik je rechts van de adresbalk op > Instellingen > Privacy > Browsegegevens wissen.

Cookies verwijderen in Safari

1. Ga in de menubalk naar Safari > Voorkeuren > Privacy.

2. Klik op 'Beheer websitegegevens'.

3. In de zoekbalk rechtsboven tik je de websitenaam in. Alle gegevens, waaronder de cookies, verschijnen in beeld.

4. Selecteer de betreffende gegevens en klik op 'Verwijder'.

Via je telefoon gaat je naar > Instellingen > Safari en tikt u op 'Wis geschiedenis en websitedata'.

Nieuwe snelle link maken in Google Chrome

1. Open je account in Chrome.

2. Klik rechtsboven op 'Meer' (3 puntjes onder elkaar).

3. Klik op 'Meer hulpprogramma's'.

4. Klik op 'Snelle link' maken.