Bonprinter instellen

Leer meer over: bon printer koppelen aan Salonized, opmaak bon printer instellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de bon uitprint kan het voorkomen dat de bon erg lang wordt. Dit komt omdat er dan ongewenste hoofd en voetteksten geprint worden.

Om dit op te lossen dien je deze optie uit te zetten in de print instellingen.

In Google Chrome

Na het afronden van de factuur, opent het print scherm zich automatisch.

• Klik aan de linkerkant op "meer instellingen"

• Zet het vinkje aan de linkerkant Kop- en voettekst uit

• Zet de Marges optie op Minimum

In Firefox

In Microsoft Internet Explorer

Zet de marges op "minimum" en zet de vinkjes bij "kop- en voettekst" uit.

Ons support team geeft geen volledige ondersteuning bij het instellen van jouw hardware.

Verder lezen:

• Lees hier hoe je een barcodescanner kunt koppelen aan Salonized.