Beveiliging en Privacy
Zijn mijn gegevens veilig opgeslagen?

Beveiliging en privacy zijn voor ons erg belangrijk. Je leest er hier meer over.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beveiliging en privacy zijn voor ons erg belangrijk. Wij maken daarom ook gebruik van een SSL certificaat tussen klant en Salonized om de gegevens beveiligd te versturen.

Als je met Salonized werkt, ben je ervan verzekerd dat je data veilig is. Zowel tijdens als na gebruik. Tijdens gebruik ben je altijd verzekerd van een veilige websessie door de HTTPS omgeving. Zodra je dat symbool in je webbrowser ziet ben je ervan verzekerd dat de informatie die je deelt beveiligd is.

Onze databases zijn afgeschermd van het gebruikelijke internet en alleen onze applicatie heeft toegang tot de database. Om dataverlies te voorkomen in extreme situaties, wordt gedurende de dag continu een back-up gemaakt van de data.

Wat gebeurt er als mijn computer crasht?

Al jouw gegevens zijn veilig opgeslagen in de cloud en zijn dus niet meer opgeslagen op je computer. Wel zo veilig, bij diefstal hoef, je, je dus geen zorgen te maken dat mensen toegang hebben tot jouw gegevens. Alhoewel het niet nodig is om een back-up te maken van jouw gegevens, kun je dit wel op zeer gemakkelijke manier doen via de instellingen > data exporteren.

Privacy

Wij zullen nooit zonder toestemming jouw gegevens inzien en zullen jouw gegevens nooit ergens voor gebruiken of delen. Het enige waar wij minder invloed in hebben is het kiezen van een veilig wachtwoord. De meeste hackers krijgen toegang tot een account doordat een gebruiker een makkelijk wachtwoord gebruikt.