Productenbeheer
Productprijzen bijwerken

Ontdek hoe je gemakkelijk jouw productprijzen kunt bijwerken. Plan de prijsupdates van tevoren om op een specifieke dag te beginnen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf nu hoef je jouw productprijzen niet meer bij te werken met verwarrende excel sheets. Je kunt nu zelf eenvoudig je productprijzen bijwerken via de productpagina in jouw account.

Om dit mogelijk te maken hebben wij een "update prijzen" knop geplaatst op de productpagina, rechts bovenin.

Zodra je op die knop klikt, kun je een specifieke leverancier (met de bijbehorende producten) selecteren, of het eerste vak openen, dat alle producten bevat die niet aan een leverancier zijn gekoppeld.

Op deze pagina kun je de nieuwe kostprijs en/of verkoopprijs voor alle producten invoeren en ze op dezelfde pagina bijwerken, wel zo handig dat ze nu allemaal in hetzelfde overzicht staan.

Een prijsupdate plannen

Naast het bijwerken van de productprijzen hebben we de functionaliteit toegevoegd om een prijsupdate in te plannen. Dit betekent dat je kunt kiezen wanneer je de wijzigingen wilt toepassen, in plaats van het op dezelfde dag te moeten doen.

Voorbeeld: je wilt je productprijzen op 1 januari verhogen. Voer de wijzigingen alvast door via de prijsupdate knop, en plan het dan in zodat het op 1 januari plaats vindt. Zo kun je nog steeds jouw oude prijzen voor x periode gebruiken, maar worden de prijzen automatisch bijgewerkt op de dag die jij hebt geselecteerd.

Om een prijsupdate te plannen, selecteer je de gewenste datum en tijd in het prijsupdate-scherm en sla je deze op; de prijzen worden dan op de geselecteerde datum + tijd bijgewerkt. Je kunt de prijsupdate na het plannen nog steeds annuleren.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, kun je contact opnemen met onze klantenservice.