Coupon

De verwerking van coupons tijdens het afrekenen, bijvoorbeeld VVV bonnen, Groupon of andere coupons

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je coupons kunt verwerken tijdens de betaling in Salonized.

Een coupon is niet hetzelfde als een cadeaubon. Wil je weten hoe het cadeaubonnensysteem van Salonized werkt, lees dan hier verder.

Afrekenen met een coupon

Sla in de kassa diensten of producten aan, selecteer een medewerker en eventueel ook een klant. Klik vervolgens onderaan op de groene button afrekenen

De volgende stap is om de juiste betaalmethode te kiezen. Je kunt het hele bedrag afslaan op coupon, of alleen de coupon waarde van het totaalbedrag afhalen.

• Wil je het gehele bedrag uitslaan op Coupon? Verander dan niet het bedrag aan de linkerkant, maar klik direct op Coupon en daarna op "factuur afronden"

• Wil je een deel van het bedrag uitslaan op Coupon? Verander dan eerst in het witte kader het bedrag naar de waarde van de Coupon (bijvoorbeeld 20,- ) en klik daarna op Coupon. Het resterende bedrag wordt uitgerekend. Sla dat bijvoorbeeld uit op Kas of Pin.

De totalen qua coupon betalingen zijn terug te vinden via:

• Rapporten > Totalen

• Instellingen > Data exporteren