Afspraken beheren
Verstuur per dienst verschillende bevestigingsmails

Voeg extra informatie toe aan een e-mail die alleen wordt verstuurd wanneer er een bepaalde dienst wordt geboekt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb jij bepaalde diensten waarbij je graag aanvullende informatie zou willen toevoegen aan de afspraakbevestiging? Dit kan je vanaf nu instellen!

Je stelt in Salonized in principe één type afspraakbevestiging op om te versturen naar de klant. Vanaf nu kun je daar op basis van de gekozen behandeling, specifieke informatie in tonen. Dit kan handig zijn indien je klanten vooraf wilt informeren of ergens op wilt wijzen, voor een bepaalde behandeling.

Je vindt deze instelling wanneer je naar (icoontje linksonder) instellingen > diensten gaat. Klik op de dienst waar je extra informatie voor wilt meesturen.

• Vink de optie 'extra informatie va email' aan aan de rechterkant van het scherm. Hier kun je de extra informatie voor die dienst invullen.

• Klik daarna nog even op 'opslaan'.

Vergeet niet om vervolgens naar (icoontje linksonder) instellingen > communicatie te gaan om daar:

• de variable {{services_extra_info}} toe te voegen in de afspraak bevestiging (en wellicht ook in andere email templates zoals de herinnering) en

• om op opslaan te klikken.

Wanneer deze dienst wordt geboekt, zal de extra informatie getoond worden in de e-mail die naar de klant wordt gestuurd.

Tip: De aanvullende informatie komt niet direct achter de dienst te staan. Je kan er bijvoorbeeld dus ook voor kiezen om in het tekstvak aan te geven over welke dienst het gaat. Als de klant namelijk meerdere diensten boekt, en er per dienst specifieke informatie in de mail vermeld wordt, kan het misschien duidelijker voor de klant zijn.

Een voorbeeld: