Rooster: pauzes

Lees hoe je pauzes toevoegt aan je rooster.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een vaste pauze in je rooster? Dan voeg je die gemakkelijk toe bij je werktijden.

Ga hiervoor naar (icoontje links onder) Instellingen > Rooster.

Open een groen blokje in je rooster om de werktijden aan te passen.
Als je een pauze wilt toevoegen, voeg je eerst een extra regel toe. Dat doe je door op het plusje te klikken.

De pauze laat je tussen je werktijden uit. In het bovenstaande voorbeeld is de pauze dus van 18:00 tot 19.00 uur. Die tijd laat je uit je rooster weg.

Tussen 18.00 en 19.00 kunnen nu geen online afspraken ingeland worden.

Verder lezen: