Behandelrapporten

Leer meer over: het maken van een behandelrapport, kleurcodes opslaan, voor en na foto's opslaan.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt behandelrapporten toevoegen aan afspraken. Je kunt de rapporten terugvinden in het klanten dossier. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een rapport voor het opslaan van kleurcodes (bij haar kleuringen) of voor het opslaan van foto's, om het verloop van een behandeling te kunnen volgen.

Een behandelrapport toevoegen vanuit de agenda

Na een afspraak kun je eenvoudig een nieuw behandelrapport schrijven, waar je de details van de behandeling of afspraak in kwijt kunt.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar de agenda

2. Klik op de afspraak

3. Klik aan de rechterkant op de knop Schrijf rapport

In het scherm dat nu opent, kun je notities toevoegen en foto's uploaden (bijvoorbeeld voor/na foto's).

Wil je de behandelrapporten terugzien, dan volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Klanten.

2. Selecteer een klant.

3. Klik onder de naam van de klant op de tab Rapporten.

4. Hier zie je alle behandelrapporten, gekoppeld aan afspraken, in chronologische volgorde.

Behandelrapport toevoegen vanuit een klantprofiel

Je kunt ook vanuit het klantprofiel een nieuw behandelrapport toevoegen. Dit doe je door linksboven op de knop “Nieuw rapport” te klikken of door via het tabje "Rapporten" een nieuw behandelrapport aan te maken.

Recente behandelrapporten inzichtelijk via elke afspraak

In het afspraak detail scherm (het scherm dat opent wanneer je een afspraak aanklikt) zijn nu de 5 meest recente behandelrapporten in te zien. Indien er afspraak rapporten opgeslagen zijn voor de klant, zie je een tabje "afspraak rapporten" onderin de afspraak.

Je kunt een afspraak rapport openen (en bewerken) door hem aan te klikken vanuit de afspraak.