Klanten samenvoegen

Leer meer over: klanten samenvoegen, klanten staan dubbel in Salonized

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een klant dubbel in het systeem staan, dan kun je klanten samenvoegen. Zo blijft de geschiedenis bewaard en hoef je geen van beide te verwijderen.

Wanneer kan dit voorkomen?

• Als je een klant dubbel hebt ingevoerd

• Als een klant een online afspraak inplant met een ander e-mailadres dan bij jou in het klantenbestand bekend is

______________________

Stappenplan

• Ga naar het tabblad Klanten

• Selecteer een klant

• Klik linksboven naar de naam van een klant op 'Klant samenvoegen'

Selecteer in het volgende venster de klantnaam met wie je deze klant wilt samenvoegen. Bevestig dat je alle data wilt samenvoegen.

Let op! De NAW-gegevens van de klant die je open hebt staan worden overgeschreven door de klant die je vervolgens selecteert.
Zorg er dus voor dat je de klantenkaart in je scherm hebt staan die je wilt laten overschrijven voordat je een klant kiest om samen te voegen.
Ter bevestiging wordt aangegeven welk e-mailadres bewaard blijft (dit is meest recente).

Welke gegevens worden samengevoegd? Alle klantdossier items, zoals aantal afspraken, aantal facturen, inkomsten, behandelrapporten en geschiedenis.