Data aanleveren

Je kunt zowel een klantenbestand als een productlijst in Salonized importeren. Op deze pagina lees je meer over de aanleverspecificaties.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maakte je voorheen gebruik van een ander software programma? Dan kunnen wij jouw klanten- en/of productenbestand in één keer importeren. Dit scheelt je werkt, want dan hoef je het niet handmatig te doen.

Een productenlijst kun je ook opvragen bij je leverancier.

Tip! Bekijk voordat je de bestanden naar ons toestuurt, eerst of er:

• in je klantenbestand geen dubbele of oud-klanten staan

• in je productenlijst geen testers of producten staan die je nooit gebruikt in je salon

______________________

Wat kunnen we importeren?

Voor klanten kunnen we de volgende gegevens importeren:

• NAW gegevens (naam, adres, woonplaats)

• één telefoonnummer en één mobiel telefoonnummer

• e-mailadres

• geboortedatum

• geslacht

• aanhef

• aantal spaarpunten

• notitie (1 notitieveld dus er is ruimte voor 1 notitie, zoals bv "koffie 2 suiker")

Geschiedenis van klanten kan helaas niet geïmporteerd worden in Salonized. De reden hiervoor is dat dit in elk programma technisch anders gebouwd is. Geschiedenis in Salonized hangt altijd samen aan andere onderdelen in het programma, zoals een afspraak, een factuur of een gebeurtenis. Geschiedenis uit andere programma's kan daarom niet ingelezen worden.

Voor producten kunnen we de volgende gegevens importeren:

• Productnaam

• Leverancier

• Categorie

• Inkoopprijs en Verkoopprijs

• EAN nummer (voor barcodescanners)

• Artikelnummer

• BTW tarief

• Minimale voorraad

• Huidige voorraad

______________________

Aanleverspecificaties

Wij kunnen productbestanden importeren die als volgt zijn opgebouwd:

Niet alle velden zijn verplicht, het gaat om de opbouw. Producten s.v.p. onder elkaar invoeren.

Wij kunnen klantenbestanden importeren die als volgt zijn opgebouwd:

Je kunt de bestanden als excelbestand toesturen, of als CSV bestand. Je kunt ook onze excelbestanden downloaden om te gebruiken:

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!

De volgende stappen: