Productenbeheer
Producten importeren

In dit artikel leggen we uit hoe je een productenbestand in Salonized kunt importeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een producten bestand opvragen bij de leverancier waarmee je werkt, zodat je niet elk product handmatig in hoeft te voeren. Ook als je voorheen met een ander softwareprogramma werkte, kun je producten uit dat systeem in Salonized importeren. We kunnen de volgende bestandstypes inlezen: .csv, .xls en .xlsx.

Kom je er niet helemaal uit? Controleer dan even of het bestand voldoet aan de volgende punten.

Wat kunnen we importeren?

Voor producten kunnen we de volgende gegevens importeren:

• Naam van het product

• Verkoopprijs (incl. btw)

• Inkoopprijs

• Categorie

• Leverancier

• BTW-tarief

• Artikelnummer

• EAN nummer (barcode)

• Huidige voorraad

• Minimale voorraad

Aanlever specificaties

Salonized kan een producten bestand importeren die als volgt is opgebouwd:

De velden naam en prijs zijn verplicht. Overige velden zijn optioneel. Als de naam of prijs ontbreekt, wordt het product tijdens de import overgeslagen. Wanneer de import gedraaid heeft, ontvang je per mail een bevestiging.

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! 😊