Instellingen voor online afspraken
Troubleshooting: waarom zijn er geen tijden beschikbaar in mijn online agenda?
Troubleshooting: waarom zijn er geen tijden beschikbaar in mijn online agenda?

Bekijk hier de meest voorkomende oorzaken wanneer er na het kiezen van een dienst geen beschikbare tijden getoond worden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je de online agenda toegevoegd aan jouw website en/of Facebookpagina maar worden er na het kiezen van een dienst geen beschikbare tijden getoond? Ga met onderstaande stappen na of je de oorzaak zelf kunt oplossen. Lukt het je niet? Neem dan contact met ons op.

Check 1: Staat het rooster open?

Ga via Instellingen > Rooster of zowel de algemene openingstijden als de werktijden per medewerker ingevuld staan.

De bovenste regel zijn de algemene openingstijden. Daaronder staan de werktijden per medewerker. Werk je alleen? Neem dan automatisch de algemene openingstijden over als jouw werktijden, door via "Medewerkers" in het linkermenu de medewerker te bewerken en het vinkje bij "beheer werktijden handmatig" uit te schakelen. Controleer vervolgens of er online afspraken gemaakt kunnen worden.

Check 2: Is/ zijn de medewerker(s) online boekbaar?

Controleer via Instellingen > Medewerkers of bij de medewerker(s) het vinkje "online afspraken toestaan" aangevinkt staat.

Check 3: Is/zijn de dienst(en) online boekbaar?

Controleer via Instellingen > Diensten of een dienst online te boeken is. Dit doe je door op een dienst te klikken en te controleren of het vinkje bij "deze dienst is online boekbaar" ingeschakeld is.

Check 4: Is/zijn de medewerker(s) gekoppeld aan de juiste diensten?

Controleer via Instellingen > Medewerkers > Diensten of de medewerker gekoppeld is aan de diensten die hij/zij mag uitvoeren.

Heb je deze punten gecontroleerd maar lukt het nog steeds niet om een online afspraak te plannen? Neem dan contact met ons op!