Betaalmethodes
Hoe voeg ik SEPA-betaalmethode toe in Salonized?

Wij zijn er om je te begeleiden bij het toevoegen van de SEPA betaalmethode aan je Salonized account.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij Salonized! Met SEPA kun je gemakkelijk de betalingen van je salon beheren en focussen op wat je het liefste doet - anderen helpen er mooi uit te zien.

Laten we beginnen:

Stap 1: Klik op je account menu

Om te beginnen, zoek en klik op het account menu in de rechterbovenhoek van je Salonized dashboard. Hiermee bedoelen we het kleine icoontje dat eruit ziet als een persoon of een profielfoto.

Stap 2: Klik op 'Facturatie'

Vanuit het account menu verschijnt er een dropdown lijst. Zoek de optie 'facturatie' en klik hierop. Zo ga je naar de facturatie pagina van je account instellingen.

Stap 3: Klik op Betaalmethode 'bewerken'

In het gedeelte 'facturatie' vind je verschillende opties voor het beheren van jouw betalingsmethoden. Zoek en klik op de knop 'bewerken'. Hiermee kun je wijzigingen aanbrengen of nieuwe betalingsmethoden toevoegen aan je account.

Stap 4: Selecteer SEPA-incasso.

Als je eenmaal op de pagina voor het wijzigen van betaalmethoden bent, zie je een gedeelte met de titel 'betaalmethode.' In dit gedeelte kun je de betalingsmethode van je voorkeur kiezen. Zoek naar de optie die zegt "Ik geef Salonized toestemming de facturen via automatische incasso van mijn rekening te schrijven" en selecteer deze.

Stap 5: Vul je IBAN en BTW nummer in.

Om het instellen van de SEPA betaalmethode te voltooien, moet je een aantal essentiële gegevens invullen. Vul je IBAN en BTW-nummer (Belasting Toegevoegde Waarde) in de daarvoor bestemde velden in. Zorg ervoor dat de informatie die je invoert correct is om problemen met de betalingsverwerking te voorkomen.

Stap 6: Klik op "Opslaan"

Klik ten slotte op de knop 'Opslaan' wanneer je je IBAN- en BTW-nummer hebt ingevuld. Hiermee sla je je wijzigingen op en activeer je de SEPA-incasso als de door jou gekozen betaalmethode.

Als je deze stappen hebt gevolgd, heb je de SEPA-betaalmethode succesvol toegevoegd aan je Salonized-account. Vanaf nu kun je genieten van het gemak om de betalingen van je salon moeiteloos te beheren, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is - de klanten er mooi uit laten zien en zich mooi laten voelen.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons vriendelijke support team. We zijn er om je bij elke stap te helpen!