Kassasysteem
Salonized Pay
Jouw Salonized Pay pinapparaat installeren

Heb je jouw pinapparaat vanuit Salonized Pay ontvangen en wil je deze klaar maken voor gebruik? Lees hier het stappenplan.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat leuk dat je gebruik gaat maken van Salonized Pay voor pinbetalingen in jouw salon ✨

Zodra je het pinapparaat vanuit ons ontvangen hebt, hoef je slechts enkele korte stappen doorlopen om het pinapparaat te kunnen gaan gebruiken. Dit duurt maximaal 3 minuten:

1. Pak het apparaat uit en laad dit op met de bijgeleverde oplader. Doe dit tenminste 4 uur (alleen de eerste keer) terwijl je de volgende stappen uitvoert.

2. Verbind het apparaat met jouw wifi-netwerk. Hier heb je eventueel de pincode 3254 voor nodig.
    - Op de AMS1 doe je dit via het 'Instellingen' icoontje.
    - Op de V400c Plus druk je eerst op '9' en vervolgens op het ronde groene knopje om bij de instellingen te komen.

3. Je ziet hierna een pop-up met een software-update. Het is belangrijk dat het apparaat deze uitvoert, dus geef dit wat tijd.

4. Alleen van toepassing voor de V400c Plus: Installeer ondertussen jouw bon-rol. Lees hier hoe dit werkt.

Nu is het pinapparaat klaar voor gebruik!

In jouw Salonized app zie je nu bij betaling de knop 'Salonized Pay' staan. Gebruik deze vanaf nu voor jouw pinbetalingen.

Daarnaast kan je onder de 'Salonized Pay' knop een dashboard vinden waar je info kan vinden rondom jouw uitbetalingen die gedaan zijn of nog jouw kant op komen. Laat het ons zeker weten als je hier bepaalde info mist, want deze pagina is nog in ontwikkeling 🚧

Veel plezier met Salonized Pay!