Kassasysteem
Salonized Pay
Rapportage van Salonized Pay

In dit artikel vertellen wij hoe Salonized Pay in je rapporten zichtbaar is.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek de details over hoe Salonized Pay integreert met de financiële rapporten, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van de transacties en gegevens. Leer meer over de wijze waarop Salonized Pay bijdraagt aan jouw financiële overzicht, zodat je met vertrouwen en gemak rapportages via Salonized kan inzien.

Hoe kan ik rapportages inzien van mijn betalingen via Salonized Pay?

Dit kan je inzien in jouw Salonized Pay dashboard. Hier kom je via de Kassa, klik dan bovenin op Salonized Pay. Hier zie je een overzicht van de eerstvolgende uitbetaling die je kan verwachten. Daarnaast kan je hier ook nog eventuele informatie bewerken mocht dit nodig zijn.

Wil je weten hoeveel er op een specifieke dag is betaald via het Salonized Pay pinapparaat? Dit kan je vinden in jouw Rapporten. Klik vervolgens op Totalen. Links in de hoek kan je eventueel nog de periode aanpassen, indien nodig.

Heb je voor jouw boekhouding alle facturen inclusief betaalmethode nodig? Dan kan je dit exporteren via Instellingen > Data exporteren > Maandelijkse exports > Facturen.