Afspraken widget toevoegen aan Facebook

Zo koppel je jouw online agenda aan jouw Facebook pagina via de boek-nu knop.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Link jouw zakelijke Facebook pagina naar de online afspraken widget, zodat klanten makkelijk en snel online afspraken kunnen maken via Facebook.

Op deze pagina leg ik uit hoe je de boeking widget koppelt aan jouw zakelijke Facebook pagina.

Ga in Salonized naar Instellingen > Online afspraken > Stylen en delen. Kies voor de optie "Link om met klanten te delen" en kopieer de code die wordt getoond.

Stap 2: Open je zakelijke Facebook pagina

Heb je al een call-to-action button (zoals in het voorbeeld hieronder: registeren), ga hier dan met je muis op staan en klik op "knop bewerken". Klik in andere gevallen op "knop toevoegen".

• Selecteer bij "Een knop kiezen": Contact met ons opnemen

• Plak de link die je zojuist vanuit Salonized hebt gekopieerd.

• Kies bij "link naar app instellen?": nee.

• Sla vervolgens de wijzigingen op.

Je kunt ook een nieuw bericht aanmaken met de boeking widget link en deze vastpinnen zodat het altijd bovenin je Facebook account verschijnt.