Klantenbeheer
Marketing
Een bericht sturen naar klanten

Een email sturen naar jouw klanten vanuit Salonized.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een e-mail sturen aan al je klanten

Je kunt op een makkelijke manier een e-mail sturen naar jouw klanten. Volg daarvoor onderstaande stappen:

1. Ga naar de tab Klanten (3e icoontje bovenin)

2. Klik op "Verstuur bericht"

3. Maak de e-mail op en klik op “Versturen” om de e-mail naar al jouw klanten te verzenden

Goed om te weten: Als je een e-mailbericht stuurt naar een (grote) groep klanten dan is dat een Bulk e-mail. Sommige e-mailproviders zien zulke Bulk e-mails als SPAM. We kunnen daarom niet garanderen dat de e-mail die je stuurt, bij elke klant goed aankomt. De status van de berichten kun je zien via het "envelop icoontje" bovenin je account. Als daar bij mailadressen staat dat de mail niet gelukt is, dan kunnen we daar helaas niks aan doen. We raden in principe altijd aan om een programma als MailChimp te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven / e-mails naar al je klanten.

Je kunt in je e-mail inhoud gebruik maken van de variabele codes, zoals;

• {{first_name}} voor de voornaam,

• {{last_name} voor de achternaam,

• {{salutation} voor de aanhef (meneer, mevrouw)

• {{companyname}}. {{companyaddress}} en {{company_email}} voor de bedrijfsinformatie.

Let op, deze codes werken niet in het onderwerp van de e-mail, alleen in het inhoudveld.

E-mail sturen aan een selectie klanten

Met behulp van de filter functie kun je een groep klanten selecteren en vervolgens een relevante e-mail sturen. Wil je weten hoe het filter werkt?

E-mail sturen aan één klant

Volg de volgende stappen om een bericht te sturen naar een individuele klant.

1. Ga naar de tab Klanten (3e icoontje bovenin)

2. Zoek naar de klant die je een bericht wilt sturen

3. Klik op de klant

4. Klik links op "Verstuur bericht"