Externe agenda's
Salonized koppelen aan Apple Calendar (iMac)

In dit artikel lees je hoe je de afspraken van Salonized kunt tonen in je Apple Calendar via je Macbook of iMac.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Koppel jouw persoonlijke agenda URL aan een externe applicatie, zoals de Apple agenda (iCal).

Heb je zowel een iPhone als een Apple computer? Dan is je agenda van Salonized gekoppeld aan je Apple Calendar. Heb je een iPhone maar geen Apple Computer? Volg dan de stapjes in dit artikel om de agenda's te koppelen.

Voordat je een nieuwe agenda kan toevoegen moet je eerst de agenda link kopieëren. Ga hiervoor naar Menu > Instellingen > Agenda en afspraak instellingen. Onderin de balk vind je jouw persoonlijke link.

Agenda koppelen via je Apple PC

1. Open de Apple Calendar op je Apple Computer.

2. Ga rechtsboven via Archief naar "Nieuw agenda-abonnement"

3. Er verschijnt nu een scherm waarin je de iCal linkt kunt toevoegen.

4. Kopieer de link en plak die in het daarvoor bestemde veld in je Apple Calendar.

Let op! Na het opslaan worden de afspraken van Salonized doorgestuurd naar de Apple Calendar maar niet andersom.

Agenda koppelen via de Google Calendar

1. Schakel eerst de Google Calendar integratie in via de pagina integraties in Salonized. Je hebt hiervoor een G-mail account nodig. Meer over de Google Calendar integratie lees je hier:

2. Pak je iPhone erbij en ga naar de Instellingen > Agenda (app).
3. Ga naar Accounts.
4. Kies voor "Nieuw account".
5. Kies voor Google.
6. Vul je login details van je je Gmail account in om dit account te koppelen.

Daarna verschijnen ook de afspraken van Salonized op je iPhone.

Let op: dit kan enkele minuten duren.