Formulieren

Lees hier hoe je formulieren aanmaakt, hoe je de formulieren kunt invullen en hoe je de ingevulde formulieren kunt terugvinden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt in Salonized meerdere formulieren aanmaken (bijvoorbeeld een intakeformulier). Deze formulieren kun je invullen vanuit een afspraak, vanuit een klantprofiel of e-mailen naar de klant.

Formulieren

Ingevulde intakes en ondertekende contracten kun je in het klanten profiel terugvinden, onder het kopje "Formulieren".

Nieuw formulier aanmaken

Een formulier kun je aanmaken via Instellingen > Formulieren.

Rechtsboven op die pagina kun je een nieuw formulier aanmaken via de blauwe knop.
De formulieren worden op alfabetische volgorde getoond.

Wanneer je op 'nieuw formulier' klikt, krijg je dit scherm te zien;

Je kunt de eerste vraag aanmaken door de velden in te vullen. Extra vragen kun je vervolgens aanmaken via 'Vraag toevoegen'.

Volgorde van vragen wijzigen

Je kunt de volgorde van de vragen wijzigen door op de pijltjes bij de vraag te klikken (naar boven of naar beneden).

Antwoordtypes

Je hebt verschillende antwoordtypes, die worden hier verder toegelicht;

1. Open vraag: je krijgt een veld waar je zelf het antwoord kan typen

2. Ja/nee vraag: de vraag kan alleen met ja of nee beantwoord worden

3. Meerdere opties, één antwoord: je selecteert één optie uit een lijstje met antwoordmogelijkheden

4. Selectievakjes: je vinkt één of meerdere opties aan

Open vraag

Ja/nee vraag

Meerdere opties, één antwoord

Selectievakjes

Bij het invullen van het formulier, ziet het er zo uit: