Resources
Resources: Een behandelruimte of apparaat aanmaken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen komt het voor dat je meer medewerkers dan behandelruimtes hebt. Of misschien heb je voor een dienst specifieke apparatuur nodig, maar heb je er maar één beschikbaar.

Als voorbeeld: een manicurebehandeling kan gedaan worden door 3 medewerkers die allemaal beschikbaar zijn, maar je hebt maar één manicuretafel. In dit geval zou je maar één afspraak op een specifiek tijdstip kunnen aannemen en niet 3.

Naast deze veel voorkomende situaties zijn er nog een paar andere mogelijkheden bij het gebruik van deze resources:

• DUO behandeling: afspraken plannen voor een dienst die met 2 of meer medewerkers gedaan moet worden.

• Koppel behandelruimtes en apparaten aan diensten: voorkom dubbele boekingen door de beschikbaarheid van de behandelruimtes en apparatuur te koppelen aan jouw diensten.

• Een dienst boekbaar maken op specifieke dagen: bepaalde diensten op een specifieke dag of binnen een bepaalde tijd laten boeken (bijvoorbeeld alleen 's avonds of alleen overdag).

Je kan op elk moment een resources toevoegen in jouw Salonized account.

Via Instellingen > Resources kun je via de knop 'Nieuwe resource' gemakkelijk verschillende behandelruimtes en apparatuur aanmaken.

Via de knop ‘Nieuwe resource’ kun je een extra resource aanmaken. Je kan kiezen voor een “Behandelruimte” of “Apparatuur”.

Daarnaast kun je al toestaan dat de resource online boekbaar is en als je het rooster handmatig wilt beheren, kun je de openingstijden voor de resource instellen in het rooster. Als je hiervan het vinkje niet aanvinkt, neemt de resource automatisch de openingstijden van het bedrijf over.

In hetzelfde scherm kun je de categorieën en diensten kiezen waarvoor deze resource beschikbaar is.

Zie je de betreffende dienst er niet tussen staan? Dan moet je deze dienst eerst nog even aanmaken. Daarna zal deze zichtbaar worden in de lijst. De uitleg hiervan lees je hier.

Resource Prijzen

We rekenen €5 (Afspraken-pakket) of €7,50 (Basic-pakket) per maand voor elke extra resource (ruimte/apparatuur) bovenop jouw maandelijkse abonnementsprijs. In ons Pro-pakket zijn de resources gratis!