Productenbeheer
Voorraadbeheer
Bestelling (inkooporder) versturen naar leverancier

Bekijk hoe je een nieuwe bestelling opslaat op je computer, print of per mail verstuurd.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op deze pagina lees je hoe je een bestelling kunt versturen naar de leverancier.
Kijk voor het aanmaken van een (automatische) inkooporder, op deze pagina.

Inkooporder versturen naar de leverancier

Als je de nieuwe bestelling hebt gemaakt, kom je in een scherm met details van deze bestelling. Rechts kun je notities toevoegen aan de bestelling. Deze worden ook meegenomen op de print / PDF van de bestelling.

Als je hem gecontroleerd hebt, kun je de bestellijst uitprinten of opslaan door rechts op de knop PDF te drukken.

Je kunt de bestelling ook per mail versturen naar de leverancier.

Nieuwe bestelling mailen naar leverancier

Bij het aanmaken van een leverancier kun je ook een e-mailadres toevoegen.

Op de detailpagina van de nieuwe bestelling, vind je rechtsboven de knop "Verstuur naar leverancier". Klik hierop om te beginnen met versturen:

Het onderstaande scherm opent. Indien het e-mailadres niet ingevuld staat, kun je hier handmatig een e-mailadres invoeren. Mailadressen voor leveranciers voeg je toe bij producten beheer.

Optioneel kun je een handmatig bericht toevoegen. Indien je dat niet doet, staat er een "standaard" tekst als volgt: "Bijgevoegd aan dit bericht, vindt u order X voor "bedrijfsnaam".

Als bijlage aan deze mail, wordt de bestelling als PDF toegevoegd. Dit doet Salonized automatisch voor je.

Een voorbeeld van hoe deze PDF eruit ziet, zie je hieronder:

Rechtsboven bij de detail pagina voor een bestelling, kun je terugzien of een bestelling reeds naar de leverancier is gestuurd:

Dit kun je ook terug vinden via de berichten pagina: