Mini website
De mini website personaliseren

In dit artikel leggen we uit hoe je de mini website kunt personaliseren met een titel, afbeelding, inhoud en de boeking widget knop

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt gratis gebruik maken van de mini website van Salonized. Deze kun je personaliseren met jouw eigen kleurthema, afbeelding, header titel, inhoud en widgets zoals de boeking widget, prijslijst widget en openbare feedback widget.

Een voorbeeld van een mini website vindt je hier: skys-hair-studio.salonized.com/

Je kunt de instellingen van dew mini website vinden in de instellingen van je account via Instellingen > Promotie > Mini website.

Aan de slag!

• Kies een Thema kleur die bij de huisstijl van jouw salon past. We hebben in het voorbeeld gekozen voor een roze huisstijl.

• Laat je het vakje Header titel leeg, dan zal hier automatisch 'Welkom bij *jouw bedrijfsnaam*' komen te staan.

• Kies eventueel voor een Header onderschrift om een ondertitel toe te voegen.

• Laat je dit vakje leeg, dan zal er geen header onderschrift worden weergegeven op de mini website.

• Voeg een afbeelding toe door bij het kopje Header afbeelding op 'Bestand toevoegen' te klikken en een afbeelding vanaf jouw computer te selecteren.

• Er staat altijd een standaard stockfoto op de startpagina van jouw mini website wanneer je geen eigen afbeelding upload.

• Bij Inhoud heb je de optie om tekst toe te voegen, zoals een kleine omschrijving van wat het bedrijf doet, een slogan of een ander stukje tekst. Deze tekst verschijnt onder de header afbeelding.

• Laat je het vakje leeg, dan zal er geen inhoud worden weergegeven op de mini website.

Widgets beheren

• De boeking widget knop wordt automatisch op de mini website geplaatst. De knopt kan op elke pagina van de mini website geopend worden.

• Je kunt de kleur van de boeking widget los van je huisstijl beheren op de pagina Online afspraken in de instellingen van jouw account.

• De feedback widget wordt automatisch op de mini website geplaatst. Je moet je feedback eerst publiceren voordat ze op de mini website verschijnen. Dit doe je op de Feedback pagina in jouw account.

• Je kunt het vakje 'Toon cadeaubonnen widget' selecteren als je een betaalprovider hebt gekoppeld aan jouw account. Schakel een betalingsprovider in op de Integratie pagina in jouw account.

• De openingstijden worden automatisch op de mini website geplaatst. Dit zijn de tijden die je hebt toegevoegd aan je rooster. Je kunt je rooster beheren in je account via > Instellingen > Bedrijf > Rooster.

• De diensten die je in Salonized hebt aangemaakt zullen automatisch op de mini website verschijnen. Je kunt je diensten beheren in je account via > Instellingen > Agenda > Diensten.

• De contactgegevens worden automatisch op de mini website geplaatst, rechts van de openingstijden. Je kunt de contact gegevens beheren in je account via > Instellingen > Bedrijf > Bedrijfsgegevens beweren.

• Je kunt de mini website aan jouw eigen domeinnaam koppelen, via Domeinnaam koppelen mini website lees je precies hoe je dat doet.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met ons support team. We helpen je graag op weg!