Afspraken inplannen

Lees hier over de verschillende manieren waarop je afspraken kunt inplannen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om een afspraak in te plannen in jouw agenda:

1. Een afspraak inplannen via de agenda

2. Een afspraak inplannen via het klantenbestand

3. Een online afspraak

Een afspraak inplannen via de agenda

• Ga naar > Agenda > Afspraak toevoegen (blauwe knop).

• Of klik direct in de agenda op een gewenst tijdstip waarop je de afspraak wilt inplannen.

• Zoek een klant op in het zoekbalkje.

• Of maak direct een nieuwe klant aan via de knop 'Nieuwe klant toevoegen'. Vul de voor- en achternaam van de nieuwe klant in (verplichte velden) het e-mailadres en telefoonnummer zijn optioneel. Er wordt voor de nieuwe klant automatisch een klantenbestand aangemaakt.

• En kies één of meerdere diensten. Je kunt meer diensten toevoegen door op 'voeg een dienst toe' te klikken.

• Selecteer (indien nodig) een medewerker.

• Sla vervolgens de afspraak op door op de blauwe knop 'Afspraak toevoegen' te klikken.

Een afspraak inplannen via het klantenbestand

• Ga naar > Klanten en open het klantenbestand waarvoor je de afspraak wilt inplannen.

• Klik linksboven op de knop 'Afspraak toevoegen'.

• Je komt nu terug in de agenda waar je op de knop 'Afspraak toevoegen' klikt of klik direct in de agenda op een gewenst tijdstip waarop je de afspraak wilt inplannen.

Een online afspraak

Jouw klanten boeken online via de online afspraken widget. Je kunt de afspraak widget vinden in je account via > Instellingen > Agenda > Online afspraken.

Meer informatie over de online afspraken instellingen vindt je in dit help artikel.