No-shows

Leer meer over: No-shows registreren, filteren op no-shows

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een klant niet komt opdagen voor een afspraak, kun je dat bijhouden in de agenda en in het klanten profiel.

Om een no-show te registreren, klik je in de agenda op een afspraak en dan aan de rechterkant op de knop “meer”. Vervolgens klik je aan de rechterkant op 'Markeren als no-show'.

Een no-show herken je in de agenda aan een vierkantje met een x erin. Dit icoontje staat in het rechterhoekje van de afspraak, en in het klanten profiel komt er ook een melding.

Bij de tab “afspraken” krijgen de gemiste afspraken een no-show status, zodat je weet om welke afspraak het ging dat iemand niet kwam opdagen. Dit ziet er zo uit:

No-shows kunnen ook gebruikt worden in het klanten filter, als je een lijst met klanten wilt zien waarbij dit voorgekomen is (en hoe vaak).

Lees ook: