Inventaris

Leer meer over: inzicht in huidige voorraad, automatisch de inventaris bijhouden, inventaris inzien.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je het voorraadbeheer ingeschakeld? Dan wordt de inventaris automatisch bijgehouden.

De inventaris is een lijst van de producten die je verkoopt, met de huidige aantallen qua voorraad en de waarde van deze voorraad.

Je vindt je inventaris via de pagina Producten;

Op deze pagina vind je de totale inventariswaarde per product. De inventariswaarde wordt berekend aan de hand van de producten waar een inkoopprijs is ingevoerd. Producten waarbij geen inkoopprijs is ingevoerd zullen dan ook niet in de inventaris getoond worden.

Je kunt ook per leverancier de inventaris inzien, via de tab "Leveranciers"

De inventaris wordt ook meegenomen in de export van de producten in je account. Ga hiervoor naar Instellingen > Data exporteren >  download de productlijst (als excel of csv-bestand).

Je hebt vier kolommen m.b.t. de inventaris in de product export. Deze gegevens heb je nodig voor de boekhouding;

• de huidige voorraad (aantallen)

• en de huidige voorraad waarde,

• de voorraad op 1 januari van dit jaar (aantallen)

• en de voorraadwaarde op 1 januari dit jaar.