Basis instellingen
App toevoegen aan smartphone of tablet

Met de mobiele versie van Salonized kun je jouw agenda altijd en overal inzien, waar je ook bent.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Salonized heeft geen app die in de app store te downloaden is, maar biedt wel een mobiele versie. Met de mobiele versie van Salonized kun je jouw agenda altijd en overal inzien, waar je ook bent. Dat maakt het inplannen, verplaatsen en kopiëren van (vervolg)afspraken heel eenvoudig wanneer je buiten de deur bent.

Op deze pagina lees je hoe je hem toevoegt aan je smartphone en/of tablet.

Salonized toevoegen aan iPad

• Open de safari browser en ga naar http://m.salonized.com

• Klik rechtsboven op "inloggen" of, als je al ingelogd bent, "ga naar app"

• Je komt nu in de agenda terecht.

• Klik rechtsboven naast de url op het vierkantje met het pijltje naar boven en kies voor "add to homescreen"

Nadat je deze hebt toegevoegd aan je homescreen, komt het logo van Salonized als een soort app op je iPad te staan. Als je hierop klikt, kom je direct in jouw agenda terecht. Je hebt toegang tot alle onderdelen van het programma op je tablet.

Mobiele versie toevoegen aan iPhone

In de mobiele versie voor op de telefoon, heb je toegang tot je agenda en het klantenbestand. Dit is een beknopte versie van de normale webversie.

Hieronder zie je de stappen om hem toe te voegen aan je iPhone:

1. Open http://m.salonized.com op je mobiele telefoon en log in. Vervolgens krijg je twee opties: ga naar de mobiele website of ga naar de normale website

2. Kies voor 'mobiele website'

3. Zorg dat je de mobiele agenda voor je hebt.

4. Klik op het opties icoon onderin het scherm.

Klik op "Zet in beginscherm"

Wanneer je de app voor het eerst opent moet je opnieuw inloggen. Dit is eenmalig.

Mobiele versie toevoegen aan android smartphone

1. Open Salonized via de browser van Chrome (!) op je mobiele telefoon en log in. Vervolgens krijg je twee opties: ga naar de mobiele website of ga naar de normale website

2. Kies voor 'mobiele website'

3. Zorg dat je de mobiele agenda voor je hebt.

4. Klik op het opties icoon rechtsboven in het scherm.

Klik op "Toevoegen aan startscherm"

Voer een naam in voor de app, bijvoorbeeld "Salonized"

De app staat binnen enkele seconden op je beginscherm