🏷️ Klantlabels

Profiteer van klantsegmentatie en gerichte communicatie met klantlabels!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De kern van elke succesvolle salon is een goed begrip van jouw klanten. Met "Klantlabels" kun je aangepaste klantsegmenten maken en deze segmenten effectief bereiken met gerichte communicatie.

Je kunt maximaal 5 aangepaste labels instellen (bovenop het standaard label "Favoriet"), waardoor je de flexibiliteit hebt om je klanten te segmenteren op manieren die van belang zijn voor jouw salon. Of je nu klanten wilt categoriseren op basis van hun kenmerken/voorkeuren of jouw eigen voorkeuren, met Klant labels kunt je jouw communicatie en promoties eenvoudig op maat maken zodat ze elke keer weer raak zijn.

Hoe gebruik je klantlabels?

Labels aanmaken

• Navigeer naar Instellingen > Klanten > Instellingen

• Klik op "+ Nieuw label maken" en vul de naam van jouw label in (je kan tot 5 labels aanmaken)

• Klik op Opslaan onderaan de pagina - jouw aangemaakte labels kunnen nu toegevoegd worden aan klanten

Labels toevoegen aan klanten

• Navigeer naar Klanten in de paarse balk

• Om een label toe te voegen of te verwijderen bij een specifieke klant...

• Klik op een klant (of maak een nieuwe klant aan)

• Vind 'Klantlabels' aan de rechterzijde

• Klik op een label om deze toe te voegen of te verwijderen voor deze klant

Klanten filteren aan de hand van labels

• Navigeer naar Klanten in de paarse balk

• Klik op het Filter icoon (zie afbeelding)

• Selecteer Klantlabels

• Selecteer het label (of meerdere labels) waarop je wil filteren

• Klik op Toevoegen

Communicatie aan de hand van labels

• Je kan rechtstreeks communiceren met een labelgroep vanuit jouw klantenbestand. Pas gewoon de relevante filter toe en klik op het Bericht pictogram.

• Pro-gebruikers kunnen dezelfde filters gebruiken om klantsegmenten aan te maken. Vervolgens kunnen deze segmenten gebruikt worden voor nieuwsbrieven in het Marketing gedeelte van de Salonized app.

Begin vandaag nog met het personaliseren van jouw klantenbestand!

De functie Klantlabels is ontworpen om je te helpen elke klant zich speciaal en begrepen te laten voelen. Duik er vandaag nog in en ontdek de mogelijkheden met Klantlabels. Verbeter je klantrelaties en breng je salon naar nieuwe hoogten!