Treatwell Marketplace 🆕
Reviews en reacties publiceren op Treatwell
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als klanten voor het eerst op jouw Treatwell pagina kijken dan spelen (recente) reviews de allergrootste rol, daar baseren ze hoogstwaarschijnlijk hun keuze op. Daarnaast geeft het publiceren van 10 reviews een boost in de Marketplace ranking zodat jouw salon eerder in de zoekresultaten verschijnt! 🌟

Er zijn twee manieren om reviews op Treatwell te publiceren: één voor één of meerdere reviews van de afgelopen periode tegelijkertijd publiceren. We behandelen het allebei hieronder

Reviews één voor één publiceren

Om een bepaalde review te publiceren ga je naar de Feedback pagina in Salonized en klik je op de review die je graag wilt delen. De status van de publicatie moet ofwel gepubliceerd of online publicatie toegestaan zijn. Klik vervolgens op “Beheer publicatie” en kies voor het publiceren op Treatwell.

Het kan, na het publiceren van een review, tot een uur duren voordat deze zichtbaar is op jouw Treatwell pagina.

Let op: Gepubliceerde feedback op Treatwell kan niet meer worden verwijderd!

Meerdere reviews in één keer publiceren

Heb je meerdere reviews gekregen de afgelopen tijd? Je kunt ook tijd besparen door ze in één keer publiceren! Navigeer naar de Feedback pagina in Salonized en klik op "Aan de slag".

Selecteer vervolgens de periode waarvan je de reviews wilt publiceren. Je kunt kiezen tussen de reviews van afgelopen week, 2 weken, een maand, 2 maanden, 3 maanden, afgelopen jaar of alle reviews ooit gekregen.

Ook kun je filteren in welke volgorde je de reviews wilt bekijken. Rechts zie je het totaal aantal reviews dat je gaat publiceren (verdeeld per score) en het gemiddelde. In Salonized gebruiken we smileys om de score weer te geven. Dit wordt omgezet naar het bijhorend aantal sterren in Treatwell.

Klik vervolgens op "Publiceren" om de publicatie te voltooien.

Let op: Gepubliceerde feedback op Treatwell kan niet meer worden verwijderd!

Je kunt dit proces uiteraard herhalen zodra je weer nieuwe feedback hebt gekregen door op "Meer reviews publiceren" te klikken.

Automatisch publiceren inschakelen

Wil je niet meer hoeven om te kijken naar het publiceren van reviews? Dat kan door het automatisch publiceren in te schakelen. Dit zorgt ervoor dat alle nieuwe binnengekomen reviews ✨automagisch✨ worden gepubliceerd op Treatwell!

Ga hiervoor naar de Feedback pagina op Salonized en klik op "Inschakelen" bij het kopje Deel nieuwe feedback automatisch op Treatwell.

Reageren op feedback van klanten

Om te reageren op feedback van klanten navigeer je naar de Feedback pagina op Salonized en klik je op de review waar je op wilt reageren. Klik vervolgens op "Reageer" en schrijf jouw berichtje in het tekstvak.

De reactie zal automatisch per e-mail naar de desbetreffende klant worden verzonden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de reactie online te delen door het vakje "Openbare reactie" aan te vinken. De reactie zal dan op dezelfde plek als de review worden getoond. Zorg ervoor dat de review gepubliceerd is op jouw website en/of op Treatwell.

Wil je een oude reactie publiceren met terugwerkende kracht? Dat kan! Ga naar de Feedback pagina op Salonized en klik op de review met reactie die je wilt publiceren. Klik op "Beheer publicatie" en kies voor de optie om zowel de Feedback als reactie te publiceren. Klik vervolgens op Opslaan.