Management en Rapporten
Activiteitenlog gebruikersaccounts

Lees hier hoe je acties in je account kunt herleiden tot gebruikersaccounts en hoe je kan filteren om bepaalde acties terug te vinden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het activiteiten logbestand kun je zien welke acties er op een bepaalde dag zijn gedaan en door welk gebruikersaccounts deze acties zijn gedaan. Zo heb je inzicht in wat er op een dag is gebeurd en kun je eventuele fouten makkelijk herleiden en rechtzetten. Denk aan: afspraak verwijderen, klant verwijderen, bestanden downloaden enzovoort.

Het activiteiten logbestand is enkel zichtbaar voor account eigenaren en niet voor andere gebruikersaccounts. Als account eigenaar kun je het activiteitenlog raadplegen bij (icoontje linksonder) Instellingen > Gebruikersaccounts

Filteren

Om acties makkelijker terug te vinden kun je gebruik maken van de filters bovenaan de pagina. Je kunt filteren op Activiteit (bijvoorbeeld Afspraak aangemaakt, Klant bijgewerkt, Product verwijderd) of op Gebruiker (alle gebruikers of een specifiek gebruikersaccount). Je kunt bovendien gebruik maken van de zoekbalk om op een specifieke Klant te zoeken.

De filters vullen zich op basis van data in het account. Zodra een bepaalde actie uitgevoerd is, verschijnt deze actie als filteroptie in de filters bovenaan de pagina. Is er bijvoorbeeld nog nooit een klantenbestand gedownload, dan is de actie “bestand klanten gedownload” niet zichtbaar in het activiteiten filter. Zodra dit wel gedaan is, verschijnt deze optie ook in de lijst met filters om hem te zoeken.

De pagina laadt steeds meer data wanneer je scrolt.