Het dashboard uitgelegd

Lees meer over de functies van het dashboard, de startpagina in je Salonized account.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het dashboard vind je de agenda bezetting, een overzicht met recente online boekingen en annuleringen en de notities voor vandaag.

Via de snelkoppelingen kan je direct een nieuwe afspraak inplannen, een nieuwe factuur maken, of een nieuwe klant toevoegen.

Planning

De planning toont een overzicht van alle komende afspraken, afwezigheden en taken van vandaag. Door op een item te klikken, opent het scherm met details van het item en kan je eventueel het item bewerken. Via 'Toon alles' kan je filteren op de activiteiten van een bepaalde medewerker.

Online activiteiten

Dit toont een overzicht met recente online boekingen en online annuleringen. Wanneer een klant nieuwe feedback heeft achtergelaten of een formulier heeft ingevuld wordt het ook hier weergeven. Door op een gebeurtenis te klikken, opent het scherm met details van die gebeurtenis, bijvoorbeeld van een nieuwe online geboekte afspraak.

Notities voor vandaag

Hier vind je een to-do lijst voor de notities die voor de huidige dag zijn aangemaakt.

🆕 Nieuwe notities kun je toevoegen door op 'Notitie toevoegen' te klikken, of via een klantenprofiel en deze vervolgens een opvolg-datum mee te geven. De notitie verschijnt dan in de agenda op de huidige dag.

In de to-do lijst kun je notities afvinken, dit kan ook via de agenda gedaan worden.

Wie werkt er vandaag?

Onder "wie werkt er vandaag" vind je de ingeplande medewerkers met het aantal geplande afspraken voor die dag en de geplande uren volgens het rooster. Door op een naam van een medewerker te klikken, kom je in de agenda van die specifieke medewerker terecht.

Agenda bezetting

De agenda bezetting toont het percentage aan geboekte tijd ten opzichte van de totale beschikbaarheid in de agenda. Je vindt in het dashboard de agenda bezetting voor de huidige dag en voor de komende 7 dagen.

Wachtlijst

🆕 De wachtlijst toont het aantal inschrijvingen op de wachtlijst van de huidige dag, en het totaal aantal inschrijvingen ooit. Klik op 'Bekijk alles' om naar het overzicht van de inschrijvingen te gaan.

Heb je vragen over het dashboard? Neem dan gerust contact met ons op, via de chat of via (+31) 020 893 2386.