Agenda delen

Er zijn twee manieren om je Salonized agenda te delen met externe applicaties zoals de agenda op je mobiele telefoon

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Google Calendar

Schakel de integratie met de Google Calendar in via de integratie pagina in je account.

Salonized synchroniseert dan automatisch al je afspraken met je Google Calendar account. Wil je alle afspraken in Salonized synchroniseren met één Google Calendar, kies dan de bovenste optie. Wil je voor elke medewerker de afspraken synchroniseren met een aparte Google Calendar, scroll dan op deze pagina naar beneden.

Je kunt je Google Calendar account ook gemakkelijk toevoegen aan je Mac / iPhone kalender. Klik hier om te lezen hoe je je Google Calendar account koppelt aan je iPhone of Apple agenda.

Agenda abonnement via onze ICS URL

Je kunt ook gebruik maken van een speciale URL die je kunt toevoegen aan externe applicaties zoals bijvoorbeeld de Apple agenda.

Ga hiervoor naar Menu > Instellingen > Agenda en afspraak instellingen. Onderin de balk vind je jouw persoonlijke link.

Lees hier per programma hoe je deze link kunt toevoegen:

Agenda abonnement per medewerker

Het is ook mogelijk om je uitsluitend op de afspraken van een enkele medewerker te abonneren in je Google Calendar.

Ga hiervoor naar (icoontje links onder) Info > Integraties en:

1. Schakel de Google Calendar integratie in als deze op dit moment uitgeschakeld staat

2. Klik anders op de drie tandwieltjes voor "instellingen"

Je kunt nu per medewerker selecteren met welke Google Calendar je wilt synchroniseren. Je kunt een bestaande agenda kiezen of klikken op "maak een nieuwe kalender aan".

Klik vervolgens op instellingen opslaan.