Feedback widget toevoegen aan website

In dit artikel lees je hoe je de feedback widget van Salonized kunt toevoegen aan je WIX / Wordpress / Jimdo of Joomla website.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je de feedback widget van Salonized kunt toevoegen aan je WIX / Wordpress / Jimdo Creator of Joomla website.

Feedback widget toevoegen aan een WIX website

Stap 1: Kopieer de code

Ga naar de openbare feedback pagina in Salonized. Deze vind je via (icoontje links onder) Info > Promotie > Openbare feedback widget.

Daar vind je een code die begint met "script src". Kopieer deze code in zijn geheel, door dubbel in de regel te klikken.

De code bestaat uit twee regels. Je hebt beide regels nodig dus kopieer de code in zijn geheel:

______________________

Stap 2: Ga naar WIX

Bepaal allereerst waar je de openbare feedback wilt tonen. Bijvoorbeeld op een speciale "reviews" pagina. Wil je de feedback op een aparte pagina tonen? Maak die pagina dan eerst aan in WIX.

______________________

Stap 3: Bewerk de reviews pagina

Open de pagina waarop je de openbare feedback wilt tonen.

Druk op het plus icoontje om een item toe te voegen en kies bij "meer" in het menu voor "HTML-code".

Vervolgens kun je de HTML code uit Salonized hierin plakken.

De code bestaat uit twee regels en je vind hem in Salonized;

Je plakt deze in het inhoudsveld in WIX. Sla de wijzigingen vervolgens op.

Je bent nu klaar!

______________________

De mini widget toevoegen aan WIX

We bieden ook een mini widget aan. Hieronder zie je een voorbeeld.

De mini widget voeg je op dezelfde manier toe als bovenstaand, alleen dan gebruik je een andere code.

De code voor de mini widget vind je ook op de pagina Openbare Feedback. Deze vind je via (icoontje links onder) Info > Promotie > Openbare feedback widget.

Hieronder zie je een voorbeeld.

Het stukje "data-link=" in de code van dit voorbeeld, betekent waar je de mini widget naartoe stuurt wanneer iemand klikt op "Bekijk alle reviews".

Je linkt de mini widget dus door naar de pagina op je website waar alle openbare feedback staat. Vervang in deze code dus de link die je ziet staan. Standaard is dit de link van je Salonized mini-website. Vergeet deze niet te vervangen. Vervang het deel van https:// tot en met /reviews en laat de haakjes (' ') staan.

Vervolgens, als je code klaar is, kun je de mini widget aan je website toevoegen.

Bepaal waar je de mini widget wilt tonen, bijvoorbeeld op je homepage.

Voeg op dezelfde manier als hierboven beschreven staat, het item toe dat het mogelijk maakt HTML code toe te voegen aan je website.

Plak in het inhoudsveld weer de code, die bestaat uit twee regels:

Sla de wijzigingen daarna op!

______________________

Feedback widget toevoegen aan een Wordpress website

ter info: het is van belang dat je een eigen HTML code aan je website kunt toevoegen. Gratis varianten van Wordpress ondersteunen dat niet altijd.

Stap 1: Kopieer de code

Ga naar de openbare feedback pagina in Salonized.

Daar vind je een code die begint met "script src". Kopieer deze code in zijn geheel, door dubbel in de regel te klikken.

De code bestaat uit twee regels. Je hebt beide regels nodig dus kopieer de code in zijn geheel:

______________________

Stap 2: Ga naar Wordpress

Bepaal allereerst waar je de openbare feedback wilt tonen. Bijvoorbeeld op een speciale "reviews" pagina. Wil je de feedback op een aparte pagina tonen? Maak die pagina dan eerst aan in Wordpress.

______________________

Stap 3: Bewerk de reviews pagina

Open de pagina waarop je de openbare feedback wilt tonen.

Zorg dat je de "tekst" editor voor je hebt (zie rechts op het voorbeeld).

Vervolgens kun je een intro tekst typen (indien gewenst) en daaronder plak je de HTML code uit Salonized.

Plak de complete code uit Salonized in het inhoudsveld.

De eerste regel begint met "script" en de tweede regel begint met "div class".

De code vind je in Salonized en ziet er als volgt uit:

Je plakt deze in het inhoudsveld in Wordpress. Sla de wijzigingen vervolgens op.

Je bent nu klaar!

______________________

De mini widget toevoegen aan Wordpress

We bieden ook een mini widget aan. Hieronder zie je een voorbeeld.

We bieden ook een mini widget aan. Hieronder zie je een voorbeeld.

De mini widget voeg je op dezelfde manier toe als bovenstaand, alleen dan gebruik je een andere code.

De code voor de mini widget vind je ook op de pagina Openbare Feedback.

Hieronder zie je een voorbeeld.

Het stukje "data-link=" in de code van dit voorbeeld, betekent waar je de mini widget naartoe stuurt wanneer iemand klikt op "bekijk alle reviews".

Je linkt de mini widget dus door naar de pagina op je website waar alle openbare feedback staat. Vervang in deze code dus de link die je ziet staan. Standaard is dit de link van je Salonized mini-website. Vergeet deze niet te vervangen. Vervang het deel van https:// tot en met /reviews en laat de haakjes (' ') staan.

Vervolgens, als je code klaar is, kun je de mini widget aan je website toevoegen.

Bepaal waar je de mini widget wilt tonen, bijvoorbeeld op je homepage.

Voeg op dezelfde manier als hierboven beschreven staat, het item toe dat het mogelijk maakt HTML code toe te voegen aan je website.

Plak in het inhoudsveld weer de code, die bestaat uit twee regels:

Sla de wijzigingen daarna op!

______________________

Feedback widget toevoegen aan een Jimdo Creator/Joomla website

De werkwijze is gelijk aan elkaar. Het is belangrijk dat je de optie selecteert om html code toe te voegen. Het juiste item daarvoor herken je aan de twee haakjes (zie hieronder).

______________________

Stap 1: Kopieer de code

Ga naar de openbare feedback pagina in Salonized.

Daar vind je een code die begint met "script src". Kopieer deze code in zijn geheel, door dubbel in de regel te klikken.

De code bestaat uit twee regels. Je hebt beide regels nodig dus kopieer de code in zijn geheel:

______________________

Stap 2: Ga naar Jimdo / Joomla

Bepaal allereerst waar je de openbare feedback wilt tonen. Bijvoorbeeld op een speciale "reviews" pagina. Wil je de feedback op een aparte pagina tonen? Maak die pagina dan eerst aan in Jimdo of Joomla.

______________________

Stap 3: Bewerk de reviews pagina

Open de pagina waarop je de openbare feedback wilt tonen.

Je wilt HTML code toevoegen aan je website, zorgt dat je daarvoor de juiste optie selecteert. Dat is het icoontje van de haakjes zoals je hieronder ziet.

Plak de code uit Salonized in het inhoudsveld:

De code vind je in Salonized en bestaat uit twee regels, zorg dat je hem in zijn geheel kopieert:

Je plakt deze achter elkaar in het inhoudsveld in Jimdo of Joomla. Sla de wijzigingen vervolgens op.

Je bent nu klaar!

______________________

De mini widget toevoegen aan Jimdo Creator of Joomla

We bieden ook een mini widget aan. Hieronder zie je een voorbeeld.

De mini widget voeg je op dezelfde manier toe als bovenstaand, alleen dan gebruik je een andere code.

De code voor de mini widget vind je ook op de pagina Openbare Feedback.

Hieronder zie je een voorbeeld.

Het stukje "data-link=" in de code van dit voorbeeld, betekent waar je de mini widget naartoe stuurt wanneer iemand klikt op "bekijk alle reviews".

Je linkt de mini widget dus door naar de pagina op je website waar alle openbare feedback staat. Vervang in deze code dus de link die je ziet staan. Standaard is dit de link van je Salonized mini-website. Vergeet deze niet te vervangen. Vervang het deel van https:// tot en met /reviews en laat de haakjes (' ') staan.

Vervolgens, als je code klaar is, kun je de mini widget aan je website toevoegen.

Bepaal waar je de mini widget wilt tonen, bijvoorbeeld op je homepage.

Voeg op dezelfde manier als hierboven beschreven staat, het item toe dat het mogelijk maakt HTML code toe te voegen aan je website.

Plak in het inhoudsveld weer de code, die bestaat uit twee regels:

Sla de wijzigingen daarna op!

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag!