Algemene instellingen

Lees hier hoe je de taal, tijd en valuta die gebruikt worden in jouw Salonized account instelt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De algemene instellingen zijn volledig afgestemd op gebruik voor de locatie waar jij opereert. Er zijn natuurlijk situaties waarin het handig is om de taal in Salonized aan te passen. Bijvoorbeeld: als je Engelstalige werknemers hebt. Ga naar Instellingen > Algemene instellingen om je algemene instellingen aan te passen.

Taal
Je kunt de taal van je Salonized account instellen.

Tijdzone
De tijdzone die je hier instelt, bepaalt in welke tijdzone afspraken worden ingepland in je agenda.

Valuta
De valuta die je hier invult, wordt getoond op je facturen.

Formaat tijden
Bepaal hier hoe je tijden worden getoond in je agenda en de online agenda.

IP beveiliging
Je bepaalt zelf welke apparaten toegang hebben tot Salonized. Ieder apparaat heeft zijn eigen unieke IP code. Door deze in het veld in te vullen wordt de toegang tot jouw Salonized account beperkt tot alleen de apparaten met dit IP adres. Je kunt het unieke IP adres van jouw apparaat vinden via  www.whatsmyip.org

Taal voor klanten
De taal die je hier instelt heeft invloed op de taal die zichtbaar wordt op je mini website, de online afspraken widget en heeft invloed op hoe de datum en tijden worden weergegeven in de e-mails naar klanten.
Ga hiervoor naar Menu > Promotie > Online afspraken instellingen.