Management en Rapporten
Boekhouding en data exporteren

Zo download je de data uit je account voor de boekhouding, zoals dagtotalen en facturen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Actie: (icoontje linksonder) Instellingen →  Algemeen → Data Exporteren.

Werk je met het basis of pro pakket van Salonized? Dan worden al je verkopen automatisch geregistreerd. Alle benodigde data voor je boekhouding kun je zeer gemakkelijk exporteren naar een Excel of CSV bestand. Dit bestand kun je vervolgens importeren in een boekhoudprogramma of delen met je boekhouder.

Ik zal nu per bestand uitleggen waar je deze voor kunt gebruiken.

Klantenbestand exporteren

Exporteer een overzicht van je klantenbestand naar Excel of CSV bestand. Dit betreft een bestand met NAW gegevens, contactgegevens en geboortedatum.

Producten bestand exporteren

Je kunt ook je producten naar Excel exporteren. Dit is handig als je veel producten wilt bewerken. Denk bijvoorbeeld aan: producten voorzien van een EAN nummer of de voorraad bewerken. Ook kun je hier snel de waarde van je huidige voorraad en de waarde van je voorraad op 1 januari bekijken. Je hoeft dus nooit meer je voorraad te tellen.

Dagtotalen

Door dit bestand te exporteren worden je totalen zichtbaar in een overzicht in Excel. Ook kun je het .CSV bestand in een boekhoudprogramma importeren.

Facturen

Met deze functie krijg je al je facturen in een overzicht. Alle facturen zijn gerangschikt op factuurnummer en per factuur is de betaalmethode, totale waarde, medewerker en klant zichtbaar. Ook zie je snel welke facturen nog openstaand zijn.

Factuur items

Hiermee zie je per factuur welke producten / diensten verkocht zijn, door wie en aan welke klant.

Kasuitgaven

Exporteer je kas uitgaven naar Excel of een boekhoudprogramma zodat je een duidelijk overzicht hebt. Je kan hiervoor de maandelijkse exports van de dagtotalen, facturen, factuur items en kasuitgaven gebruiken.