Basis instellingen
Overzicht van medewerkers die verificatie in 2 stappen aan of uit hebben
Overzicht van medewerkers die verificatie in 2 stappen aan of uit hebben

Krijg inzicht in welke medewerkers verificatie in 2 stappen hebben aangezet in hun Salonized account.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een administrator bent of volledige toegang hebt binnen jouw Salonized account (check dit artikel over Gebruikersaccounts voor meer info) zal je de mogelijkheid hebben om een lijst van jouw medewerkers te zien waarin staat of zij verificatie in 2 stappen uit of aan hebben staan:

Wanneer je klikt op 'Medewerkers verificatie' zal je een volledige lijst zien van jouw medewerkers:

Heb je nog vragen? Neem vooral contact op met ons support team!