Afsprakenoverzicht voor klanten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Raken jouw klanten vaak hun bevestigingsmails voor afspraken kwijt en nemen ze hierdoor vaak contact met jou op met de vraag naar informatie over hun afspraken? Vanaf nu geen gedoe meer met het maken van screenshots en het handmatig delen van informatie. Wij hebben een oplossing voor je: een Afsprakenoverzicht voor jouw klanten!

Een samenvatting...

• Het Afsprakenoverzicht is een e-mail met een overzicht van de afgelopen (maximaal 3) en komende (maximaal 5) afspraken van een bepaalde klant.

• Klanten kunnen het afsprakenoverzicht zelf opvragen via jouw boeking widget door het e-mailadres in te voeren dat ze hebben gebruikt voor hun boekingen.

• Je kunt het Afsprakenoverzicht ook direct met jouw klanten delen via Klanten in Salonized.

Hoe werkt het precies?

Scenario A: Klanten kunnen het Afsprakenoverzicht zelf aanvragen via jouw boeking widget

1. Klanten gaan naar je boeking widget.

2. Ze zien een nieuw scherm met de vraag Heb je hier al eerder geboekt? en klikken op Bekijk afspraken.

3. Ze voeren het e-mailadres waarmee ze hun afspraken hebben geboekt.

4. Ze krijgen een bevestiging dat ze een e-mail zullen ontvangen met hun afspraakinformatie, mits het ingevoerde e-mailadres in jouw klantenbestand is geregistreerd.

Scenario B: Je verstuurt het Afsprakenoverzicht naar een klant via het Salonized klantenbestand

1. De klant neemt contact met jou op en vraagt om informatie over zijn of haar afspraken.

2. Ga naar Klanten en zoek de betreffende klant op.

3. Klik op het tabblad Overzicht of op het tabblad Afspraken en klik vervolgens op Afspraken delen

Zodra scenario A of B is voltooid, ontvangt de klant het volgende Afsprakenoverzicht in hun mailbox:

• Het Afsprakenoverzicht is een e-mail met een overzicht van de komende (maximaal 5) en afgelopen (maximaal 3) afspraken.

• Komende afspraken kunnen verplaatst of geannuleerd worden

• Komende afspraken bevatten ook terugkerende afspraken (herhaalafspraken moeten door jou worden geactiveerd om de acties Annuleren en Verplaatsen te tonen)

• Eerdere afspraken kunnen opnieuw worden geboekt

• Jouw klant kan een bijgewerkte versie van het afsprakenoverzicht direct vanuit de e-mail aanvragen door te klikken op Update aanvragen.

Hoe stel ik deze functie in?

De functie Afsprakenoverzicht is standaard beschikbaar in je account.

Heb je feedback?

We willen graag weten of het Afsprakenoverzicht nog handiger kan worden gemaakt voor jou en je klanten. Deel je ideeën in onze ideeënbox of neem contact op met ons Support team via de chat.