Kassa instellingen
Troubleshooting: hardware werkt niet

Werkt jouw bonprinter niet?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als jouw bon printer niet werkt, kan dat verschillende oorzaken hebben.

Check 1: Instellingen nog niet aangevinkt

Controleer of je de optie om een bon te printen hebt aangevinkt. Je vindt deze optie door naar het menu te gaan, vervolgens naar de kassa-instellingen en daar klik je de optie Koppel een thermische bon printer aan:

Check 2: Updaten
Het kan zijn dat je een nieuwe printer hebt gekocht en de laptop, computer of laptop waarop je Salonized gebruikt, al een stuk ouder is. In dat geval is het belangrijk om als eerste het apparaat te updaten. Controleer daarna nogmaals of je kunt printen.

Check 3: Printer is niet goed geïnstalleerd

Het kan ook zijn dat jouw printer niet correct is geïnstalleerd en je daarom niet kunt printen. Wanneer je de bon niet kunt printen in Salonized, probeer dan eerst of je een andere pagina te printen. Dus niet via Salonized, maar via een andere pagina in je webbrowser of in je teksteditor. Kun je daar ook niet printen? Neem dan contact op met de leverancier van jouw bon printer.

Heb je de bovenstaande dingen geprobeerd, en kun je wel printen op andere pagina's, maar niet in Salonized? Neem dan contact op met ons support team.